CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

SPF ve Uçucu Organik Bileşenler

Kategori: YALITIM Tarih: 12 Mart 2021
SPF ve Uçucu Organik Bileşenler

Sprey Poliüretan Köpük kullanımı sırasında ve sonrasında kişilerin hissedebileceği bir koku & organik bileşenler yaymamaktadır. Bu konuya değindiğimiz blog yazımızı okuyabilirsiniz.


Uygulama sırasında Sprey Poliüretan Köpük, çoğu alan uygulama yapı malzemesi gibi, havaya az miktarda kimyasal bileşik salacaktır. SPF malzemeleri ve kaplamaları da bazı insanlar tarafından fark edilebilen kokular yayabilir, ancak uygun havalandırma ile bu kokuların kolaylıkla azaltılabilmektedir. Birkaç SPF ürünü, uçucu organik bileşiklerin salınımı için bağımsız olarak test edilmiştir ve öngörülen kürleme sürelerinden sonra önemli düzeyler ölçülmemiştir. American Medical Association tarafından gerçekleştirilen bir çalışma, bir dizi köpük plastik yalıtım ürününün toksisitesini değerlendirildi ve kürlenmiş poliüretanların insanlar için toksisite sorunu yaratmadığı sonucuna varıldı.

Bu sebepten yalıtım için tercih ettiğiniz Sprey Poliüretan Köpük maddesi insan sağlığına herhangi bir negatif etkisi bulunmamaktadır.