CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

Polyürea ile Su Yalıtımı

Kategori: YALITIM Tarih: 17 Mayıs 2017
Polyürea ile Su Yalıtımı

İzobir'in polyurea ile yaptığı su yalıtımı sistemleri özellikle dış ve iç alanlarda yüksek darbe, aşınma ve %100 su yalıtımı isteyen eski veya yeni yapılarda kesin çözümler sağlar. Polyurea; yüksek fiziksel ve kimyasal özellik ve faydaları ile uygulama alanlarını suyun sızıntı, pas ve korozyon etkilerine karşı koruduğu gibi UV ışınlarına karşı dayanıklıdır.


Yalıtım ile ilgili araştırmalar yaptığımızda karşımıza muhakkak çıkacak bir kavramdır, 'polyurea' Peki polyurea nedir sorusu sorulacak olursa; kısaca izosiyanat ve sentetik poliol sistemlerin karışımdan tüketilen iki bileşenli bir elastomer yüzey kaplama sistemidir diye açıklanabilir. Sprey ile uygulanabilen polyurea hızlı kuruyan bir yalıtım sistemidir.
 
Su yalıtımında kullanılan 'polyurea' (poliürea) malzemesi yüksek darbe, aşınma ve %100 su yalıtımı gereken eski veya yeni yapılarda kesin çözümler sağlar. Sprey Polyurea su yalıtımı, özel olarak geliştirilmiş mobil Sprey Polyurea ekipmanları ile uygulanan, yüksek performanslı polyurea su yalıtımı, polyurea kaplama ve polyurea zemin kaplaması yapılmasına olanak sağlar. 
 
İzobir'in su yalıtımında kullandığı bu yeni teknoloji ve TSE Belgeli bu ürün, sadece su yalıtımı yapmakla kalmıyor; endüstriyel ürünlerin dış kaplamaları ve yüzey kaplamalarında da kullanılabiliyor. Polyurea uygulaması yapılan yüzeyler yırtılmaz, aşınması önlenir ve delinmez. 
İzobir'in polyurea ile yaptığı su yalıtımı sistemleri özellikle dış ve iç alanlarda yüksek darbe, aşınma ve %100 su yalıtımı isteyen eski veya yeni yapılarda kesin çözümler sağlar.
 
Polyurea; yüksek fiziksel ve kimyasal özellik ve faydaları ile uygulama alanlarını suyun sızıntı, pas ve korozyon etkilerine karşı koruduğu gibi UV ışınlarına karşı dayanıklıdır.
Polyurea su yalıtımı sistemlerinin, geleneksel su yalıtımı ve zemin kaplaması sistemleri ile karşılaştırıldığında; sprey yöntem ile hızlı uygulanabilmesi (günde 750 m² ile 1000 m²), 15-20 dakika gibi kısa zamanda kullanıma açılabilme özellikleri belirleyicidir.
Polyurea ile yapılan yalıtımlar teraslara, çatılara, bütün yapı temellerine, otoparklara, uçak pistlerine, havuzlara, su depolarına, soğuk hava depolarına, ahır ve çiftliklere, otel ve kaplıcalara yüksek verim ve gönül rahatlığı ile uygulanabilir.
 
İzobir su yalıtımlarını sayısız denemeler ve su geçirme testi uygulanarak kalitesi kanıtlanmış dünya çapında ilk tek parça uygulama yapan firmadır.
 
Türkiye'nin ilk ve tek mobil izolasyonunu gerçekleştiren İzobir Amerika SPFA Sprey Poliüretancılar Federasyonu Birliği'nin Türkiye'deki tek temsilcisidir.

Etiketler