CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

İzobir'în Sağladığı Faydalar

Kategori: YALITIM Tarih: 12 Mayıs 2021
İzobir'în Sağladığı Faydalar

"Neden İzobir?", "Diğer yalıtım malzemelerine göre ne gibi faydalar sağlar?" Tüm sorularınız için blog yazımıza göz atın!


Yüksek Isı İletkenliği: Sprey Poliüretan Köpük teknolojisi tüm kıvrımlı yüzeylerde dahi kesintisiz solid bir yapı oluşturduğundan, uygulanan yüzeyin hiç bir noktasında ısı köprüsü oluşmadığı gibi, ısıl iletkenlik katsayısı da tüm yüzey boyunca düşük ve sabit kalmaktadır. Çünkü xps, straphore gibi malzemelerin birleşim yerlerinde boşluklar ve montaj dubellerinin olduğu yerlerde de ısı köprüsü oluşur ve buralarda ısıl iletkenlik yüksek olur.

Problem Çözme: Uygulama alanının malzemesi ve yüzey şekline göre; yalıtım ürünlerinin çoğunda gereğinden fazla iş gücü ve malzeme harcanmaktadır. Sprey Poliüretan Köpük sayesinde ulaşılamayan; asimetrik ve zor yüzeyleriniz, eksiksiz ve kolay bir şekilde yalıtılır. 

Kolay Uygulama: Sprey Poliüretan Köpük yalıtım malzemesi; briket, tuğla, beton, taş, sac, ahşap gibi bir çok yüzeye kolaylıkla yapışabilmektedir. Pratikliğiyle yalıtımınız, kolay ve etkili bir şekilde gerçekleştirilir.

Minimum Risk:  Alanında uzman kadromuz ile sizler ve çalışanlarımız için tüm risk faktörlerini minimuma indiriyoruz

Hızlı Teslimat: Endüstri 4.0’a uyumlu sistemlerimiz ile yalıtım ihtiyacınızı anında karşılıyoruz! Mobil araçlarla kapınıza gelerek, sprey poliüretan köpük teknolojisi ile anında ve etkili bir şekilde ihtiyacınıza karşılık veriyoruz

Tasarruf Edin: Bir malzemenin ısıyı ne kadar ilettiğini gösteren Lambda değeri (λ), her bir yalıtım malzemesi için farklıdır. En temel belirteç olarak; yalıtım malzemelerinde Lambda değeri ne kadar düşükse, ısı izolasyonunda daha iyi sonuçlar elde edilir. Son teknoloji ürünü Poliüretan Sprey Köpük malzemesinde bu değer %0.020 yani 0.020 W/mK’dır. Isı iletkenliği uzun yıllar boyunca aynı değerde kalır.

Minimum Hata Payı: Püskürtme/ Sprey Yöntemi ile ustalardan kaynaklanan hatalar en aza indirilerek; yalıtım ihtiyacınız maksimum fayda ile gerçekleştirilir.

Çevresel Sürdürlebilirlik: Geçmişten günümüze kadar insanlığın yapmış olduğu ekolojik hareketler ve tüketim oranındaki artışlardan dolayı kaynaklar günden güne azalmakta. Araştırmalara göre 60 yıla kadar Dünya kıtlık ile karşı karşıya kalacak. Sprey Poliüratan Köpük teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu yapabilir; kullanılan gba gazı ile karbon salımı 1/1000 oranında azaltabilirsiniz.