CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

İç Cephe İzolasyon

Kategori: YALITIM Tarih: 15 Ekim 2016
İç Cephe İzolasyon

İzobir poliüretan izolasyon uygulatmak istediğiniz mekan yüzeyleri hangi malzemeden olursa olsun sprey poliüretan kendinden yapışkanlı olup, yüzeylere mükemmel aderans sağlar.


İzobir poliüretan izolasyon uygulatmak istediğiniz mekan yüzeyleri hangi malzemeden olursa olsun sprey poliüretan kendinden yapışkanlı olup, yüzeylere mükemmel aderans sağlar. İç cephe izolasyonunda da Kayseri' de, Konya' da ve Bursa' nın yanı sıra, İç Anadolu ve Türkiye' de en kaliteli hizmeti sunan İzobir, yalıtım sorunlarınıza kesin çözümler sağlar.

Briket, tuğla, beton, taş, sac, ahşap her türlü yüzeylere yapışabilmektedir. Sıvalı ya da sıvasız yüzeylere poliüretan uygulama yapılmaktadır. Özellikle bina iç cephe izolasyonunda direk tuğla üzerine uygulama yapıldıktan sonra alçı sıva ile kaplandıktan sonra iç cephe izolasyonu sağlanmış olur. 
 
İç cephe izolasyon, binalarda dış cephe izolasyon uygulamasının yapılamadığı durumlarda tercih edilen izolasyon çeşididir. Bina yönetimleri ortak ısı yalıtımı kararı almamışsa daire sahipleri iç mantolama uygulaması yaptırarak az da olsa ısı tasarrufu yapmış olur.
 
İç cephe izolasyonunun uygulama şekli dış cephe izolasyonundaki gibidir. Duvarlar ısı yalıtım malzemeleri ile kaplanır ve boyanır, kaplama üzerinde alçıpan uygulaması da yapılabilmektedir.

Etiketler