CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ KONYA YALITIM

Konya Çatı Yalıtımı

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 11 Nisan 2018
Konya Çatı Yalıtımı

Oturduğumuz binalarda ısı kaybının en büyük nedenlerinden biri elbette ki, çatı yalıtımı olmamasından kaynaklanmaktadır. Yalıtım işlemi zamanında yapılmayan çatılar, özellikle kış şartları ağır geçen yerlerde doğalgaz faturasına yansımaktadır. Isıtma ve soğutma gibi her türlü amaç için kullanılan enerjiden tasarruf için, akıllara gelen en etkin yol elbette çatı yalıtımıdır.


Oturduğumuz binalarda ısı kaybının en büyük nedenlerinden biri elbette ki, çatı yalıtımı olmamasından kaynaklanmaktadır. Yalıtım işlemi zamanında yapılmayan çatılar, özellikle kış şartları ağır geçen yerlerde doğalgaz faturasına yansımaktadır. Isıtma ve soğutma gibi her türlü amaç için kullanılan enerjiden tasarruf için, akıllara gelen en etkin yol elbette çatı yalıtımıdır.  Çatı yalıtımı yaptırarak yazın  soğutma giderlerinden , kışın ise ısıtma giderlerinden  enerji tasarrufu sağlamanız mümkün olmaktadır.
 
Isınma şekli hangi enerji kaynağı ile olursa olsun, insanların soğuk günlerde beklediği ortak şey ortamın hemen soğumaması ve bu ısının uzun müddet devam etmesidir. Özellikle küçük çocuğu olanlar için ısı yalıtmı büyük önem taşır. Çatılarda yapılan yalıtım uygulamaları ile hem ısı kayıplarının hem de su sızıntılarının önüne geçmek mümkündür. İster teras çatı olsun, ister çatılı bir bina; her binanın yalıtıma ihtiyacı vardır.  Apartman dairelerinde en üst katta oturanlar çatı arası yalıtımı yapılmamışsa büyük sorun yaşarlar. Çünkü bu durum evinizin kışın soğuğu , yazın ise sıcağı çekmesine neden olur. Aynı zamanda yağmurlu günlerde su sızıntılarının önüne geçmek için de çatı altı yalıtımı büyük önem taşımaktadır.
 

Çatı Yalıtımında Poliüretan

Konya Çatı yalıtımı uygulamasında son yıllarda çok fazla kullanılan uygulaması kolay ve dayanıklılık bakımından iyi sonuçlar veren Poliüretan Sprey  izolasyonu tercih edilmektedir.  Kayseri yalıtım firmamız, soğuk kış günlerinde fırtına kar yağmur gibi etkenlere karşı çatı yalıtımınızı profesyonel ekibimiz ile gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda Konya yalıtım firmamız da, bu konuda son teknoloji poliüretan köpük ile çatılarınıza teraslarınıza en kaliteli hizmeti vermeye devam ettirmektedir. Hava geçişini engelleyen  su ve ses yalıtımı ile sizi her türlü hava koşullarından koruyan çatı yalıtım uygulamalarımız Bursa ilimizde bulunan şubemiz ile de sizlere hizmet vermektedir. Bunun yanında İstanbul ve Gaziantep illerimizde bulunan şubelerimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve isteklerine yönelik çatı yalıtım uygulamalarını poliüretan sprey izolasyon ile devam ettirmektedir. Sizlerde her mevsimin kendine has olumsuz hava şartlarından bertaraf olmak isyorsanız biran önce firmamız ile iletişime geçerek çatı yalıtımı uygulamanızı uzman kadromuz ile gerçekleştirebilir ve konforlu yaşam alanlarının keyfini sürebilirsiniz.
 

Etiketler