CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ İZOBİR

Neden İzobir İzolasyon?

Kategori: İZOBİR Tarih: 04 Mayıs 2017
Neden İzobir İzolasyon?

İzobir firması, SPFA adlı Amerikan Sprey Poliüretancılar Derneği'nin Avrupa ve Türkiye temsilcisi tek firmadır. İzobir uyguladığı yalıtımların ısı iletkenlik katsayısının 1000'de 20 olduğunu TSE 10981 müfredatı ile de taçlandıran dünyada ilk firma.


İnşaat sektöründe devrimlere imza atan, sektörde yaklaşık 20 yıllık tecrübesiyle Türkiye'nin İlk Tek Parça Uygulama Yapan Yalıtım Firması, Türkiye'nin en kaliteli izolasyon hizmetini veren İzobir, Kayseri, Konya, Bursa, Ankara, İstanbul, Trabzon ve Gaziantep'teki sistem evleriyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Binalarda hayati önem taşıyan izolasyonlar İzobir'den önce üç ayrı malzeme ile yapılıyordu. Önce su, sonra ısı daha sonrada onları koruyucu tabaka olan izolasyon uygulanırdı. Bu üç madde birbirinden farklı genleşme gösteriyor ve ısı köprüleri oluştuğu için yazlar sıcak, kışlar çok soğuk geçiyor, doğru bir izolasyon kalitesi sağlanamıyordu. İzobir sprey mobil araçlarla uyguladığı yalıtım ile, ısı, su, ses ve nem yalıtımını tek parçaya indirgeyip, uygulama yapılan alan ne büyüklükte olursa olsun izolasyon sağlıyor ve teslim ediyor.

İzobir izolasyonu, dünyada ilk tek parça halinde uygulanan sprey tabancalı poliüretanı üreten ilk ve tek firmadır. İzobir'in farkı ise, bu ayrı kullanılan malzemeleri ve ayrı ayrı yapılan izolasyonu tek materyale ve tek seferde izolasyon yapımına indirgemesidir. Tek parça halinde uyguladığı mobil izolasyon sistemi ile de diğer izolasyon firmalarından ayrışan İzobir hem üretimde hem uygulamada farkını ortaya koyuyor.

İzobir firması, SPFA adlı Amerikan Sprey Poliüretancılar Derneği'nin Avrupa ve Türkiye temsilcisi tek firmadır. İzobir uyguladığı yalıtımların ısı iletkenlik katsayısının 1000'de 20 olduğunu TSE 10981 müfredatı ile de taçlandıran dünyada ilk firma.


Temel olarak uyguladığı tüm yalıtım işleri şöyledir: Çatı yalıtımı, bodrum-tavan izolasyonu, ahşap ters tavan uygulaması, temel yalıtımı, bina mantolama, iç ve dış cephe izolasyonu, otel-kaplıca izolasyonu, ahır-çiftlik izolasyonu, soğuk hava depoları izolasyonu, boru, tank, ambalaj izolasyonu, endüstriyel bina izolasyonu. (İzobir'in izolasyonda kullandığı ürünlerin %95'i kapalı hücreden oluşmaktadır.)
Teknolojik makinaları, sınıfının en üst segmentin tabancalar ve sertifikalı ustalarıyla benzerlerinden ayrıştırıyor. Yeni nesil, inovatif ürünleri muhakkak tercih den İzobir, Türkiye'de Mesleki Yeterlilik Kurumu'nda bu gelişmelere yönelik standartlar çıkmış ve MYK'ya göre inşaatlarda çalışan herhangi bir işçi için denetim yapılacağı ve sertifikalı işçilerin çalışması gerektiği zorunlu hale geliyor. İzobir, hizmet anlayışında ve yalıtım icra ederken bu sertifikalı ve deneyimli işçilerin çalışmasına öncelik veren dünyadaki sayılı firmalardan biridir.

Dünyanın ve Türkiye'nin ilk ve tek TSE Belgeli tek izolasyon markası İzobir, günde 500-1000 metrekareye kadar uygulama yapar; yanmaz ve su geçirmezlik garantisi ile tüm mimari yapılara uygulanabilir. Yüzeyi korozyondan korur; çürümez, koku yapmaz. Ses yalıtımında da verim sağlanır. Tek kat uygulanan izolasyonlarda bile 2-2,5 cm. yalıtım verimi sağlayan İzobir, ısıtma ve soğutmada enerji tasarrufu sağlar. Böylelikle İzobir Mobil İzolasyon ile hem binalarınızda konforu oluştururken, cebinize de katkı sağlamış olursunuz.

Kurulduğu günden bugüne elbette çok şey değişti, ama kurumsal sloganı olan "önce insan" hiç değişmedi, değişmeyecek.
Daha iyi bir Dünya, daha iyi yaşamlar dileği ile..

 

Etiketler