CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

Konya Su Yalıtımı

ANASAYFA / KONYA YALITIM / Konya Su Yalıtımı
Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 26 Mayıs 2018
Konya Su Yalıtımı

Konya su yalıtımı ile yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlayan ve dayanıklılığını artıran su yalıtımları günümüzde Polyuera Sprey ile oldukça basit hale geldi. Özellikle teras ve çatılar için su yalıtımı gereken durumlarda izolasyon işlemleri büyük önem taşır.


Konya su yalıtımı havuzlarda, su depolarında, otoparklarda, teraslarda, tünellerde, tuvalet-banyo  balkon gibi ıslak kullanım olan yerlerde yapılmaktadır. Kullanıdığımız yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlayan ve dayanıklılığını artıran su yalıtımları günümüzde Konya Polyuera Sprey ile oldukça basit hale geldi. Özellikle teras ve çatılar için su yalıtımı gereken durumlarda izolasyon işlemleri büyük önem taşır. 
 

Konya Polyurea su yalıtımı

En sık kullanılan ve en başarılı sonucu veren Konya Polyurea su yalıtım kaplamaları, son derece gelişmiş teknoloji ile zemin kaplama su izolasyon uygulamalarının ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Polyurea yapısal olarak mükemmel yüzey kaplama özelliği ile ek yersiz ve esnek bir yapıya sahiptir. Bu nedenle kesinlikle sızdırma problemleri yaşamazsınız. Piyasada bulunan diğer su yalıtım kaplamalarına oranla daha dirençli ve kimyasallara karşı daha dayanıklı olması nedeni ile çok tercih edilmektedir. 
 

Su yalıtımı neden gereklidir?

  • Binaların düşmanı olan su zamanla zeminin çürümesini sağlar. ,
  • Yaz kış aylarında sıcaklık değişimleri betonun çatlamasına neden olur .
  • Toprak içerisindeki kimyasalalrın betona geçmesi ile zamanla deformasyonlar ortaya çıkar.
  •  Bina içerisinde küf mantar oluşumları zamanla sağlığınızı tehdit eder.
 
 

Uygulamada dikkat edilecekler

Eğer su yalıtımı için izolasyon işlemlerinizde Polyurea kullanmaya karar verdiyseniz, kaplamanın ardından Uv dayanımlı boya ya da seramik benzeri ile üzerini kaplamalısınız. Uygulama kesinlikle soğuk havalarda yapılmamalıdır. Böyle bir durumda şişme ve çatlama yapar. Polyurea sıvı yalıtım izolasyonu esnasında zeminin kuru olması gerekir.
 
 

Etiketler