CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ İZOBİR

Sprey Köpük İzolasyon

Kategori: İZOBİR Tarih: 25 Ağustos 2017
Sprey Köpük İzolasyon

Tercihlerin ilk ismi İzobir, Türkiye' nin en önemli izolasyon firması olması ile, Türkiye sprey köpük izolasyonda da önemini ve tercihlerde başı çekmesini koruyacağa benziyor.


Bir bileşik veya bir karışımdan saf kimyasal yapının ayrılması; damıtma, çökme gibi anlamlara sahip olan, eş anlamlısı yalıtım olan izolasyon tabiri hayatlarımıza ve lügatlarımıza sıkça kullanılması sebebiyle ve zorundalık olması hasebiyle yoğun şekilde girmiş bulunmaktadır.
Her evin, her terasın, her endüstriyel işletmenin, her çiftliğin, her otelin yani çatısı bulunan ve hava ile birebir temas halinde olan tüm alanların izolasyona ihtiyaç duyduğu araştırmalarla ortaya konulmuş, kanunlarla zorunlu kılınmıştır.
İzobir bu gereksinimi ve bu zorunluluğu zorluk olmaktan çıkarıp, kolay uygulama, kaliteli hizmet, inovatif çözümler ile sizlere sunar. Aynı titiz çalışmayı sprey köpük izolasyon uygulamasında da göstermekte itinalı olan İzobir, yalıtım uygulamarından sık tercih edilip, yüksek verimli sonuçlar elde edilen köpük izolasyonda da gösteriyor.
Sprey köpük izolasyonun genel tabiri olan poliüretan ısı yalıtımlarında kullanılıyor ve %100' e yakın çözüm sağlanıyor. Geleneksel yalıtım yöntemlerine taş çıkaran sprey köpük uygulaması halk tarafından da sık tercih ediliyor. Öyle ki faydası artık herkesçe biliniyor.
Sprey köpük izolasyon tabancaları ile uygulaması da kolay olan sprey köpük izolasyon uygulaması dünya üzerinde daha yoğun, Türkiye'de ise yeni yeni yoğunlaşmaya başlayan bir uygulama. 
Sprey köpük izolasyon istenilen kalınlıkta bu tabancalar yardımıyla uygulanabiliyor. Fakat, daha az yalıtım kalınlığı ile daha yüksek ısı yalıtımı elde edildiği biliniyor. Yani;
2 cm Sprey poliüretan 4 cm Cam yününe veya 4 cm EPS beyaz köpüğe, 2 cm sprey poliüretan 3 cm XPS Sert köpüğe eşdeğer yalıtım sağlar.
3 cm sprey poliüretan 6 cm cam yününe veya 6 cm EPS beyaz köpüğe, 3 cm sprey poliüretan 5 cm XPS sert köpüğe eşdeğer yalıtım sağlar.
Sprey köpük izolasyon, içine toz, nem almaz, uzun ömürlüdür. Isı geçirgenliğini önler. Enerji dönüşümü sayesinde çevre dostu duruşundan taviz vermez. Tüm bu faydalar ise İzobir köpük yalıtım uygulaması ile elde edilmektedir. 
Kayseri sprey köpük izolasyon, Bursa  sprey köpük izolasyon, Konya  sprey köpük izolasyon, İstanbul  sprey köpük izolasyon denildiğinde de tercihlerin ilk sırası hep İzobir olmuştur. Türkiye' nin önemli izolasyon firması ismi İzobir, Türkiye sprey köpük izolasyonda da önemini ve tercihlerde başı çekmesini koruyacağa benziyor.
 

Etiketler