CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

KONYA YALITIM

ANASAYFA / KONYA YALITIM
Konya Köpük

Konya Köpük

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 14 Temmuz 2018
Konya sprey poliüretan köpük ile ısı ve ses yalıtımı, en pratik ve ekonomik olarak gerçekleştirilmektedir. Günümüz teknolojisi ile yalıtıma yeni bir dönem getiren poliüretan köpük, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlamak isteyenler için en ideal seçim oldu.
Devamını Oku
Konya Teras Yalıtımı

Konya Teras Yalıtımı

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 04 Haziran 2018
Konya Teras izolasyonu için karar verdiyseniz, sprey poliüretan köpük ilk tercihiniz olmalı. Bu uygulama zemine sprey şeklinde uygulanır ve yüzde yüz yapışma garantisine sahiptir. Poliüretan köpük genellikle ısı yalıtımı için kullanıldığı için su yalıtımında, Polyurea kadar yalıtıma sahip değildir. Hangi amaç ile yaptıracağınızı önceden belirleyerek ona göre seçim yapmanızı tavsiye ederiz.
Devamını Oku
Konya Su Yalıtımı

Konya Su Yalıtımı

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 26 Mayıs 2018
Konya su yalıtımı ile yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlayan ve dayanıklılığını artıran su yalıtımları günümüzde Polyuera Sprey ile oldukça basit hale geldi. Özellikle teras ve çatılar için su yalıtımı gereken durumlarda izolasyon işlemleri büyük önem taşır.
Devamını Oku
Konya Ahır Yalıtımı

Konya Ahır Yalıtımı

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 11 Nisan 2018
Konya ahır yalıtımı sektöründe kaliteli hizmeti uygun fiyata almak isteyen müşterilerimiz için deneyimli ekibimiz ile teknolojinin bizlere sunmuş olduğu yenilikleri kullanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayvanların ve bitkilerin yaşadıkları ortam vücut ısılarına uygun ortamlar olmalıdır.
Devamını Oku
Konya Çatı Yalıtımı

Konya Çatı Yalıtımı

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 11 Nisan 2018
Oturduğumuz binalarda ısı kaybının en büyük nedenlerinden biri elbette ki, çatı yalıtımı olmamasından kaynaklanmaktadır. Yalıtım işlemi zamanında yapılmayan çatılar, özellikle kış şartları ağır geçen yerlerde doğalgaz faturasına yansımaktadır. Isıtma ve soğutma gibi her türlü amaç için kullanılan enerjiden tasarruf için, akıllara gelen en etkin yol elbette çatı yalıtımıdır.
Devamını Oku
Konya Yalıtım Malzemeleri

Konya Yalıtım Malzemeleri

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 12 Ekim 2017
Konya müşterileri tüm müşterilerimiz gibi bilinçli tüketici ve yalıtımı nerede nasıl yaptırmaları konusunda bilgi birikimine sahip olmasından ötürü bizlere gelen Konya yalıtım malzemeleri nelerdir soruları için bizler de müşterilerimizi daha iyi yönlendirmek için var gücümüzle yanınızda olacağız.
Devamını Oku
Konya Polyurea

Konya Polyurea

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 11 Ekim 2017
Çevre dostu yalıtım firması ismi İzobir Konya polyurea, Konya poliüretan gibi tüm yalıtım çeşitlerinde hep önde. Siz de Konya polyurea hizmetimizden faydalanmak için tek bir telefonla bizlere ulaşarak fiyat bilgisi ve aklınıza takılan her soru hakkında cevap alabilirsiniz.
Devamını Oku
Konya Sprey Poliüretan Köpük

Konya Sprey Poliüretan Köpük

Kategori: KONYA YALITIM Tarih: 06 Ekim 2017
Isı yalıtımı, ses yalıtımı yapmak için kullanılan poliüretan maddesi, sprey halinde uygulanması işlem süresini kısaltıp, sonuca hemen ulaşma yolunu da elde ettirir.. Siz de yalıtım kalitesine sprey poliüretan köpükile ulaşabilirsiniz.
Devamını Oku