CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ İZOBİR

İzotüp Nedir ? Nerelerde Kullanılır?

Kategori: İZOBİR Tarih: 17 Eylül 2016
İzotüp Nedir ? Nerelerde Kullanılır?

Gelişen teknoloji, her sektörü olduğu gibi yalıtım sektörünü de baş döndürücü bir hızla etkilemekte ve ağırlığını her geçen gün hissettirmektedir. Sprey poliüretan ve polyurea yalıtım uygulamalarında daha küçük metrajlarda, profesyonel bir ekip ve makine ihtiyacı duymaksızın, nihai tüketicilerin, kendi kendine de uygulayabileceği sprey izolasyon tüp sistemimiz firmamız tarafından üretilmeye başlanmıştır.


KENDİ YALITIMINI KENDİN YAP

İzotüp Nedir ?

Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. 

 

Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile tüketiciyi doğru bilgilendirme prensibi ile doğru tüketim yaptırmayı ilke edinmiştir. 

Sprey Poliüretan, Polyurea uygulamalarıyla ağırlıklı olarak Türkiye'nin tüm bölgelerinde, İzobir markasıyla yalıtım uygulama ve makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 

Gelişen teknoloji, her sektörü olduğu gibi yalıtım sektörünü de baş döndürücü bir hızla etkilemekte ve ağırlığını her geçen gün hissettirmektedir. Dolayısıyla Sprey poliüretan ve polyurea yalıtım uygulamalarında daha küçük metrajlarda, profesyonel bir ekip ve makine ihtiyacı duymaksızın, nihai tüketicilerin, kendi kendine de uygulayabileceği sprey izolasyon tüp sistemimiz firmamız tarafından üretilmeye başlanmıştır. İzotüp markamızla tüm Türkiye’de sektörümüzde ilk olan ürünümüzle hizmet vermekteyiz.

 

Kullanım Alanları ?

 

Sprey poliüretan kit yeni veya eski yapılarda temelden çatıya kadar her noktada kullanıldığı gibi daha farklı alanların yalıtımında da rahatlıkla uygulanır: 

 

• Endüstriyel çatı yalıtımı, 

• Deniz taşıtları yalıtımı, 

• Hayvansal barınak yalıtımı, 

• Soğuk hava deposu yalıtımı, 

• Boru hattı yalıtımı, 

• Tank-silo yalıtımı. 

 

Sprey köpük uygulaması ile ısı köprülerini ortadan kaldıran püskürtme poliüretan köpük geleneksel yalıtım uygulamalarına göre daha fazla enerji tasarrufu sağlar! Sprey poliüretan köpük yeni veya eski yapılarda temelden çatıya kadar her noktada çatı yalıtımı, teras yalıtımı, temel perde yalıtımı, katlar arası yalıtım, dış cephe yalıtımı (mantolama) kullanıldığı gibi sprey poliüretan daha farklı alanların endüstriyel çatı yalıtımı, deniz taşıtları yalıtımı, hayvansal barınak yalıtımı, soğuk hava deposu yalıtımı, boru hattı yalıtımı, tank-silo yalıtımı uygulamalarında da rahatlıkla uygulanır.

 

 

Fotoğraflar